A Gabi Partnerközvetítő célja, hogy hathatós segítséget nyújtson - korra és nemre való tekintet nélkül - mindazoknak, akik ma még ugyan egyedül vannak, de nem adták fel a reményt, s keresik társukat.
Arra törekszünk, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek legjobban megfelelő társat.

Ehhez nem kell mást tennie, mint bekopogtatnia hozzánk!
Személyes találkozásunk alkalmával, baráti beszélgetés során, közösen kitöltünk egy részletes adatlapot, amelyen feltüntetjük az Ön igényeit, elvárásait leendő partnerével szemben. Majd készítünk egy fotót is Önről, amit természetesen diszkréten kezelünk, és Ön dönti el, hogy fotóját mikor, hogyan mutathatjuk meg az érdeklődő, lehetséges Partnereknek.

Ezt követően már a mi feladatunk, hogy adatbázisunkban rátaláljunk a hasonló igényű ügyfeleinkre. Így megkímélhetjük Önt az esetleges kellemetlen találkozásoktól!
Amennyiben az általunk leendő párként megálmodott felek mindegyike úgy gondolja, hogy jól választottunk - egy egyeztetést követően - az első randevút az irodánkban szervezzük meg.
Ezt követően a kapcsolat kialakulása már ügyfeleinken múlik.

Boldogságát mindenki szeretné megtalálni, de sokszor elmegyünk mellette.

Rohanó világunkban sajnos egyre kevesebb idő jut a magánéletünkre.
Sokan tanulmányaik befejeztével - az egyetem, illetve a főiskola után - karrierjük építésére koncentrálnak. De a hosszú munkaidő, a leterheltség sem kedvez a pároknak abban, hogy egymásra találjanak. S akkor még nem vettük számításba, hogy a két nem szórakozási lehetőségei is különbözőek, ami szintén megnehezíti a párkeresést.
Korosztálytól függetlenül, nincsenek könnyű helyzetben azok, akik társra vágynak. Közülük is azoknak a legnehezebb, akik a gyermekeiket egyedül nevelik, hiszen leendő partnerükkel el kell fogadtatniuk gyermekeiket, s gyermekeiknek is el kell fogadniuk leendő társukat.

Szeretettel várjuk az idősebb korosztályhoz tartozókat, vagy akik elveszítették társukat, de még nyitottak egy új kapcsolatra.

Szeretettel várjuk mindazokat:

-akik félénkek, esetleg gátlásosak
-akik tanácstalanok, hogy hol keressék leendő partnerüket
-akik ráuntak a szingli életmódra
-akik elváltakat, megözvegyültek, de társat szeretnének
-akik nem szeretnék idős napjaikat magányosan tölteni

Klubtagjaink 1 év után meghosszabbíthatják a tagságukat, ez egy évre 15.000 Ft. Tagjainknak rendszeres kiértesítést küldünk programjainkról.

Új tagjaink részére a regisztráció 1 évre 20.000 Ft. Rendszeres kapcsolat tartás, irodánkban rendszeres kis létszámú találkozok. Digitális fénykép készítése a regisztrációkor.

Ha egyedül érzi magát, írjon az info@gabipartnerkozvetito.hu címre vagy hívjon fel a
06-30-9649-579 számon.

Várom!


Rendezvények Elérhetőség Nyitóoldalra A Gabi partnerközvetítő főoldalára